четвер, 29 липня 2010 р.

Softjourn на о. Синевирі

Активний відпочинок завше залишає після себе приємну згадку, масу кумедних фотографій і посмішку при перегляді. Цим ми керувались обираючи минулого року сплав Дністровським каньйоном для святкування чотириріччя фірми.
Цього року нам п'ять і ми вирішили не зраджувати традиціям і активненько, щоб було не менш незабутньо як веслування, від Вишківського перевалу прочимчикувати до о. Синевир.
Йшли пішки 13-ти кілометровим прогулянковим маршрутом. Без важких наплічників, з бутербродами, фотіком, і як виявилось, з болотом під супровід мрякотливого дощика.
31 різнокольорових (в дощовиках) софтджорнівчан вирушили гірською кам'янисто-болотяною дорогою в пошуках найбільшого Карпатського озера.
Горами, долинами, лісами і полянами, йшли-йшли, блудили, знаходились, мили ноги в холодних потічках, прогнозували погоду, фотографувались на пеньочках на фоні казкових гірських краєвидів і паруючих гір, знимкували синіх слимачків і родину мухоморчиків, вигадували історії про лісових звірів і йшли все ближче і ближче до мети.
Озеро зустріло бульбашками по воді, окультуреними доріжками довкола, затуманеним горизонтом і багатолюдним натовпом туристів.
А потім була вечеря, тости, конкурси, дискотека, шашлик, машмелоус, і пісні під гітару до ранку...

Гарно було. Свято вдалось, правда ж?!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар