середу, 14 липня 2010 р.

Велотабір Мізунська Zвигода 2010

Після дощового тижня і не вірилось що погода буде сприятливою для вело дійства, але обіцянки потрібно виконувати, тим паче коли ці обіцянки перед самим собою, та ще й прогнозують буди активно-насиченими і культурно-пізнавальними.
Першим здивуванням по приїзді була малонаселеність території табору. Минулорічного розмаху, шуму-гаму, пляшок і похитуючихся від алкогольного сп'яніння тіл і сліду не було. Хоча моє враження формувалось на основі одного дня і то до-вечірнього періоду.
Як уже у нас повелось, дійство добряче затягнулось, а сонечко обпікало. Так як "Велотабір Мізунська Zвигода" всеукраїнський захід учасники очікувались з різних куточків України, але можливо через те що п'ятниця, на старті зібралось аж 11 учасників в групі "Еліта" і 10 в групі "Юніори", дівчата цього року не змагались.

Першими до фініша приїхали:
в групі "Еліта" - Гоменюк Сергій - м. Чернівці;
в групі "Юніори" - Громко Денис - м. Чернівці;


Як їхали додому, почали монтувати великий тент (мабуть для вечірнього відео-перегляду) і потрішки люди, з наметами в охапку, підтягувались до мальовничих просторів фестивалю.
Загалом все було більш спортивно-спрямовано (недарма ж стільки готувались) ніж минулого року. Був душ і мийка велосипедів, чим не могли натішитись учасники. Пікнік на Карпатському трамвайчику. Враження від карколомних трас, нових знайомств і просто проведення часу.

V-a
Більше фото тут

Немає коментарів:

Дописати коментар