четвер, 30 червня 2011 р.

Резорт "Шешори"

Усіх любителів гірської романтики гостинно запрошує "Санаторій Шешори", розташований в серці Карпатських гір.
На вас чекає чудова природа, незабутні враження, справжній гуцульський колорит, українська гостинність і європейський рівень обслуговування.
Адреса "Санаторію Шешори": Івано-Франківська область, Косівський район, с. Шешори

пʼятницю, 24 червня 2011 р.

Сивулі

Як ми ходили на Сивулю...
У четвер 16 червня 2011 року щось мені забаглося гір. Вирішила спитати Любчика чи годен він піти зі мною в гори на вихідних. Любчик борзо втішився і ми вже почали планувати логістику. Нараз я згадала, що Паша, певно, теж пішов би з нами. І дійсно, Паша відмінив пянку з нагоди свого давно минувшого дня народження і швидко заметушився збиратися з нами в гори.
Але виникла непередбачувана обставина - Любчик мусів був йти випивати із своїми одногрупниками по коледжу і чувся не в силі встати в суботу зрання аби йти по Горганах... Але то нічо, ми з Павлом вирішили не нехтувати запальним бажанням походити і не відмінили поїздку. Потім я видзвонила Юрка, який видзвонив Лєнку, а Саша довго не знав чи йде, але в пятницю остаточний склад групи був визначений. Ми на радощах поїхали купувати провіянт на 5 людей, накупили всього, що треба ну і пролигнули по склєнці пива.
В суботу зранку в 5 годині троє воєнних пацанчегів і Лєнка зустрічали мене на автовокзалі нашого рідного Івано-Франківська. Продавщиця квитків "культурно" відмовила нам в продажі квитків до Надвірної і ми послані шофером чекали автобус за рампою.

четвер, 16 червня 2011 р.

Палац в Приозерному

Палац побудований у XVIII-ХІХ ст., він відомий під назвою - Садиба Рея.
Добратись до палацу в Приозерному завдання не з простих, село в якому він знаходиться невеличке і не всім відоме, знаходиться в кількох кілометрах від траси Рогатин-Львів....
 
Кам'яний двоповерховий палац у необароковому стилі було споруджено на місці дерев'яного попередника львівським архітектором Юліаном Захаровичем на замовлення графині Вільгельміни Рей. Садиба Рея виглядає покинутою зовні та зсередини. Щоправда інтер'єр не виглядає старовинним...
 

вівторок, 7 червня 2011 р.

Замок Свірж

Замок Свірж, для мене, цього року став відкриттям (після прочитання статті emmygengler: "Part of the Golden Horseshoe - Svirzh"), довший час назва різала вуха і чомусь здавалось що він явно не на території України.
Здивував той факт що замок на шляху досить відомих і популярних замків Львівщини (Золочівський, Підгірський та Олеський замки), якихось пару км з траси (приблизно 10), але його дуже рідко турфірми включають в екскурсію... Хоча по запиту в пошуковику, відразу попадається інформація що саме в цьому замку знімався такий відомий всім фільм "Три мушкетери", а отже і цікавість до цього замку мала б бути високою....

четвер, 2 червня 2011 р.

Літнє кафе "Веранда"

З початком теплої погоди в центрі міста почали з'являтись літні майданчики. Цього року кафе Мануфактура також вирішила облаштувати літній майданчик біля скверу Міцкевича.
Більше від Jen777 на Rest.if.ua